Παρέχεται η δυνατότητα δικαιολογημένης επιστροφής προϊόντος που αγοράστηκε από τη Cretan Bakery SA και άμεσης αντικατάστασής του.

   Επιστροφή μη Ελαττωματικών Προϊόντων

   Σε περίπτωση δικαιολογημένης επιστροφής προϊόντος, αυτή θα πρέπει να γίνει εγκαίρως και εντός 15 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής.

   Εάν η επιστροφή δεν πραγματοποιηθεί εντός 15 ημερολογιακών ημερών, τότε η Cretan Bakery SA δύναται να μην αποδεχτεί την όποια επιστροφή για αντικατάσταση ή ακύρωση της συναλλαγής.
Τονίζεται ότι ημερομηνία αποστολής του επιστρεφόμενου προϊόντος θεωρείται αυτή που αναγράφεται από τον courier στην απόδειξη παραλαβής, για τον έλεγχο του εμπροθέσμου.
   Σε κάθε περίπτωση τα επιστρεφόμενα προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που παραλήφθηκαν από τον πελάτη, πλήρη και χωρίς φθορές και η συσκευασία τους να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν και να είναι σε άριστη κατάσταση, μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. ΔΑΤ, Απ. Λιανικής, Φορτωτική κ.ο.κ).
   Τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον αποστολέα.

Επιγραμματικά η επιστροφή και αντικατάσταση ενός προϊόντος είναι εφικτή υπό τις κάτωθι προϋποθέσεις:
•    επικοινωνήστε εκ πρώτης στο τηλέφωνο ή αποστείλετε email στην διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  αιτιολογώντας το λόγο της επιστροφής
•    η επιστροφή να πραγματοποιείται εντός 15 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας
•    το προϊόν να μην έχει χρησιμοποιηθεί
•    το προϊόν να είναι συσκευασμένο στην αρχική του συσκευασία και να συνοδεύεται από όλες τις ετικέτες του

Εάν το προϊόν δεν πληρεί τους προαναφερθέντες όρους, θα επιστρέφεται στον αποστολέα.

Επιστροφή Ελαττωματικών Προϊόντων
Στις περιπτώσεις κατά τις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της Cretan Bakery SA, πουλήθηκαν προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας, ή από λάθος στη λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή, κατεστραμμένα κατά την μεταφορά, με κακή συσκευασία κ.λ.π., τότε αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη της αντικατάστασης, το κόστος επιστροφής (οπότε θα καταθέσει το αντίστοιχο ποσό εξόδων σε λογαριασμό τραπέζης που θα της υποδειχτεί), καθώς επίσης και τα έξοδα επαναποστολής.
Οι όροι επιστροφής παραμένουν οι ίδιοι με αυτούς που προαναφέραμε.